om linnea

Jag är en helt vanligt unik människa som använder sin erfarenhet och kunskap för att förändra världen. Dinomite är min plattform för att göra det, och jag ser det som mitt uppdrag att hjälpa så många som möjligt att uttrycka sitt sanna jag, genom företagande.

Det finns de som ser det här som “fluff” – allt prat om att vara sitt sanna jag. Jag ser det precis tvärtom. Oavsett vad du väljer att ägna dig åt, oavsett hur fina försäljningssiffror du har eller vad din affärsidé är, så är det här vad det kan kokas ner till:

Din enda uppgift i livet är att vara dig själv, oavsett vad

Det är det allting handlar om, och för mig är det även vad branding handlar om. Att uttrycka en unik personlighet och visa hur just du kan göra världen lite bättre.

Mitt sätt att leda och coacha är inte heller fluff. Det jag gör är en kombination av traditionell coachning, som består i att ställa frågor som guidar dig fram till dina svar, och att ge handfasta råd. Jag tycker också om att ge konkreta uppgifter och fungera som en accountability buddy, som hjälper dig att aktivt ta steg framåt.

Linnea levererar alltid bra information, tips och inspiration! Efter att ha gått hennes kurs så är min onlinekommunikation så mycket enklare och roligare. Jag har fått med mig verktygen som gör att det går snabbt och bli snyggt. Linnea vet vad hon pratar om och leder genom att gå före! Dessutom driver hon Sveriges bästa facebookgrupp för frihetsprenörer. Jag rekommenderar Linnea i alla avseenden! Frida Kabo

Coach & Möjlighetsutforskare, fridakabo.com

Mina glädjeämnen

Jag tror på att ett företags framgång står i direkt relation till glädjen i det. När vi gör sådant som gör oss glada så presterar vi bättre, kunderna blir nöjda och företaget mår bra.

”Följ din skaparglädje” är ett av mina motton, och det här är några av de ämnen som får mitt hjärta att slå ett extra slag.

  • Branding 96%
  • Onlineföretagande 86%
  • Personlig utveckling 95%
  • Ledarskap 91%

kunskap och passion

Min passion är att guida företagare som vet att de har potential till så mycket mer i sitt företagande, men inte riktigt vet var de ska börja. Jag har hjälpt många företagare att lägga energi på det som leder dem till deras mål, och att göra det snyggt. Känslan att se leendet när pusselbitarna faller på plats hos en kund, och de kan se vilken väg de ska ta framåt – den är helt oslagbar!

 

Jag har en medie- och kommunikationsvetenskaplig universitetsutbildning i grunden, men den mesta av min kunskap kommer från ett totalt skamlöst nörderi! Jag älskar verkligen onlineföretagande och branding, och slukar all kunskap jag kan komma över med god aptit. Min egen företagarresa började med att jag lärde av amerikanska förebilder, innan Dinomite startades i början av 2016. Sedan dess har jag hjälpt ett sextiotal företagare bli snygga och lönsamma online genom personlig vägledning, och jag har även startat facebookgruppen Frihetsprenörer där flera tusen entreprenörer utvecklar sitt företagande tillsammans under ledning av mig. Jag älskar varje dag av det!

mentor

Mentorskapet är en VIP-upplevelse som innebär att ha mig i din ringhörna en längre period. Läs mer här

företagscoach

För dig som behöver guidning och nya infallsvinklar. Jag leder dig från hjärtat och pekar med hela handen. Läs mer här

föreläsare

Jag föreläser och håller workshops i branding och personlig utveckling.
Läs mer här

kursledare

Jag håller både digitala och fysiska kurser, med huvudfokus på branding och företagsutveckling. Läs mer här
Linnea Eriksson på Dinomite Media är kompetent, inspirerande och besitter en fantastisk förmåga att beskriva och lära ut på det mest pedagogiska sättet! Joanna Olofsson

Terapeut, skillsbyme.se