Mentorsprogrammet

Mentorsprogrammet är en VIP-upplevelse som innebär att du dygnet runt har någon i din ringhörna som delar med sig av sin expertis och erfarenhet, skräddarsyr fortbildningsmaterial och uppgifter åt dig och bara har ditt företags bästa för ögonen. Denna någon är jag, och tillsammans tar vi ditt företag mot en riktig knockout-upplevelse!

Mentorsprogrammet finns i två olika omfattningar: det ordinarie och det lilla, och pågår ett år respektive ett halvår. I grafiken nedan kan du se vad som skiljer de olika programmen åt, men ett par saker har de alltid gemensamt: Min tid och mitt fulla engagemang.

Jag har anlitat Linnea och kan med varm hand rekommendera henne. Hon har fått mig att våga sträcka på mig själv och ta både mig själv och mitt företag till nästa nivå. Carolina Mattsén

Möjliggörare och bemötandeexpert, carolinamattsen.se

Vad du kan förvänta dig

Mentorsprogrammen har sin grund i ett antal vägledande samtal som kortfattat är till för att ge dig klarhet i var du står, vart du vill komma och hur du ska ta dig dit. Innan första samtalet får du svara på ett enkelt formulär som är till för att mana till eftertanke kring var du står idag.

I inledningen av mentorsprogrammet guidar jag dig även i mitt sätt att sätta mål. Vi vet ju att det är en sak att planera och ibland en helt annan att genomföra, men jag har en särskild metod som tydligt visar och påminner dig om varför du gör det du gör = omedelbar motivation!

En av de största fördelarna med mentorsprogrammet, jämfört med traditionell coachning, är att du får en alldeles egen facebookgrupp där du och jag kommunicerar med varandra. Här publicerar jag dina utvärderingar, sammanfattningar av våra samtal, dina uppgifter och annat material som jag handplockat för just dig. Här kan du också kommunicera med mig närhelst du behöver det, och jag svarar så snart jag kan. Du får alltså dygnet runt-tillgång till en coach!

Under programmets gång hjälper jag dig att hålla dig on track i förhållande till dina mål och/eller fokusområden. Mentorsprogrammet har ingen fast plan, utan anpassas utifrån dina behov och din utveckling. Vi vet ju nämligen att företagarlivet är föränderligt, och att du utvecklas tillsammans med ditt företag. Därför är mentorsprogrammet designat för att utvecklas tillsammans med dig!

Idealkundskollen och brandingbibeln

I grafiken ovan kan du se att det ordinarie mentorsprogrammet inkluderar Idealkundskollen och Brandingbibeln. Idealkundskollen är en digital självstudiekurs som hjälper dig att identifiera och attrahera dina drömkunder. Perfekt för dig som är nystartad eller känner att du vill bli vassare i din kommunikation och locka till dig rätt typ av kunder. Idealkundskollen är en bonus som du arbetar med i din egen takt utanför vår samtalstid.

Brandingbibeln är en workbook som guidar dig genom ditt varumärke och hjälper dig att förbättra det på alla plan, från värdeord till färger och sociala medie-strategi – och mycket däremellan. Du fyller själv i boken, för att skapa din egen personliga brandingbibel. Även brandingbibeln jobbar du med självständigt, men den är även en bra utgångspunkt för våra samtal och kan hjälpa dig se var du vill göra förbättringar.

Vem är Linnea?

 
Jag är en helt vanligt unik människa som använder sin erfarenhet och kunskap för att förändra världen. Dinomite är min plattform för att göra det, och jag ser det som mitt uppdrag att hjälpa så många som möjligt att uttrycka sitt sanna jag, genom företagande.

Mitt sätt att leda och coacha är en kombination av traditionell coachning, som består i att ställa frågor som guidar dig fram till dina svar, och att ge handfasta råd. Jag tycker också om att ge konkreta uppgifter och fungera som en accountability buddy, som hjälper dig att aktivt ta steg framåt.

Min passion är att guida företagare som vet att de har potential till så mycket mer i sitt företagande, men inte riktigt vet var de ska börja. Jag har hjälpt många företagare att lägga energi på det som leder dem till deras mål, och att göra det snyggt. Känslan att se leendet hos en kund när pusselbitarna faller på plats och de kan se vilken väg de ska ta mot sitt mål – den är helt oslagbar!

Vill du ha mig i din ringhörna? har du frågor? skriv en rad

7 + 13 =