KURSER

Time To Shine Strategi
kursstart 13 augusti!

I mars drog jag igång Time To Shine Mindset – en gruppkurs för företagare som vill ha mer synlighet med sitt företag men inte riktigt vågar. Fokus låg på mindset som ett effektivt sätt att bygga den självtillit som krävs för att marknadsföra sig med trygghet och självsäkerhet.

Den 13 augusti kör jag igång igen, men denna gång med fokus på strategi. Det här är för dig som vill ha kontinuerlig aktivitet i dina sociala medier, men också veta att det verkligen leder någonstans. Under 6 veckor jobbar vi med din självkännedom, din kundkännedom, ditt utbud och dina kunders köpupplevelse samt din synlighet.

Mitt mål för dig är att du ska kunna göra ditt bästa jobb, med pondus och momentum, och ha din mest framgångsrika höst hittills!

Läs mer här

Jag håller regelbundet kurser som vässar dina kunskaper i branding eller på andra sätt ger ditt företag en knuff framåt. Tidigare kurser har bland annat handlat om utveckling av digitala produkter, passiv onlineförsäljning, varumärkesbyggande från grunden, och hjälp att identifiera, precisera och attrahera dina drömkunder.

Om du vill ha uppdateringar om kursintag via mail är du välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Du kommer då också att få nyhetsbrev skickade till dig med ojämna mellanrum. Din mailadress används enbart till utskick av nyhetsbrev och delas aldrig med tredje part.