föreläsningar

Jag föreläser och håller workshops regelbundet och det är mitt favoritsätt att dela med mig av min kunskap. Här följer en kort presentation av några av mina föreläsningar och workshops. Kontakta mig för offert.

 

workshop: Stärk ditt personliga varumärke och nå dina mål.

Denna halvdags-workshop passar alla typer av människor i karriären, både företagare, anställda och studenter på väg ut i arbetslivet. Genom tydliga, pedagogiska steg guidar jag deltagarna genom en självutvärdering som ger klarhet i vad som är unikt med just deras personliga varumärke, och hur de kan använda sig av det för att ta sig dit de vill komma.

Föreläsning: Pressure Free Business. Stressfri produktivitet för företagare

Principerna bakom Pressure Free Business är mycket enkla, men för mig blev det skillnaden som gjorde att jag gick från trött, frustrerad och grinig till glad, inspirerad och förväntansfull i mitt företagande.

Denna föreläsning lämpar sig för företagare som söker nya infallsvinklar och tankesätt när det gäller att driva företag. Här utmanas många av de normer som omger företagande, och deltagarna kan vänta sig igenkänning, aha-upplevelser och kommer förhoppningsvis att lämna föreläsningen med ett lättat hjärta, i vetskapen om att de ofta faktiskt kan göra mer genom att göra mindre.

föreläsning: Stärk ditt varumärke med en facebookgrupp

2016 startade jag facebookgruppen Frihetsprenörer, som växte till 5000 medlemmar på 2 och hade en starkt positiv och levande gruppkultur. Frihetsprenörer var (och är) ett mycket starkt varumärke, och trots att jag inte använde gruppen som säljplattform gav den mig extra dragkraft i mitt eget företagande.

Mot bakgrund av det föreläser jag nu om hur man kan använda sig av en Facebookgrupp för att stärka sitt företags (eller sitt personliga) varumärke. Jag låter deltagarna följa med bakom kulisserna i en grupp-administratörs vardag och ger en inblick i hur mycket arbete som egentligen krävs. Jag delar även med mig av mitt eget framgångsrecept och ger konkreta tips. Föreläsningen passar både för de som har funderingar på att starta en grupp, och de som redan har en, och är ca 2 timmar lång.

Linnea är grym på marknadsföring & kommunikation och hon är otroligt inspirerande. Hon gör fantastiskt fina & bra kurser och är också riktigt bra på att föreläsa

Malin Hammar Blomwall

Business designer, malinhammarblomwall.com