företagscoachning

Att coachas av mig innebär förenklat att jag ställer smarta frågor till dig, som hjälper både dig och mig att se:

  • Var du står idag
  • Vart du vill komma
  • Vad det är som hindrar dig från att ta dig dit
  • Hur du kan tänka för att komma dit
  • Vad du kan göra för att komma dit

Min coachningsstil är en blandning av vägledande frågor och handfasta råd, och jag är inte rädd för att peka med hela handen och ge dig konkreta uppgifter som hjälper dig framåt, när jag anser att det är lämpligt. Mitt tillvägagångssätt styrs till stor del av vilken typ av person du är, och i vilket skede du är i ditt företagande just nu.

Jag är en kraftfull, intelligent och influerande person som är van att påverka och inspirera andra. Jag är också en person som kan vara nära att komma nära inpå. Jag har valt Linnea som coach för att hon lugnt och varmt provocerar mig att ta steg framåt, utanför min egen komfortzon. Hon har en förmåga att ställa svåra frågor på ett enkelt sätt som får mig att reflektera. Jag rekommenderar Linnea varmt, det är värt varje krona. Testa! Du kommer att bli både imponerad och stärkt.

Ann-Sofie Fryxell Didriksson

Entreprenör & fotograf, afryxellphoto.com

Du har flera olika valmöjligheter när du vill anlita mig som coach:

MENTORSPROGRAMMET

Mentorsprogrammet är en VIP-upplevelse som innebär att du har mig i din ringhörna under en längre tid: Ett år eller ett halvår. Under den här perioden har vi ett nära samarbete och utöver ett antal samtal, tar jag dig under mina vingar på flera sätt. Du får en egen, personlig facebookgrupp där du och jag har kontakt (du får alltså dygnet runt-tillgång till en coach!), och jag sänder både utvärderingar, uppgifter och uppföljningsfrågor din väg med jämna mellanrum. Allt för att du ska uppnå maximal tillväxt under vår tid tillsammans – både som person och i ditt företag. Läs mer om mentorsprogrammet här.

 

 

 

FÖRETAGSCOACHNING

Klassiska coachingsamtal, helt enkelt. Under ett samtal, som är 55 minuter långt, ställer jag frågor och kommer med tankar och idéer som för dig framåt. Ett samtal kan kretsa kring allt från varumärkesbyggande eller visuell branding, till sociala medier, digital marknadsföring eller facebookgrupper.

Ett samtal kostar 1395 kr (exkl moms) och för att få bästa resultat säljs de i paket om minst två samtal, för nya klienter. Därefter går det bra att köpa till enstaka samtal. Vid köp av sju samtal bjuder jag på ett åttonde, helt kostnadsfritt! Du som är intresserad av att coachas av mig erbjuds alltid ett kort, kostnadsfritt samtal där vi tar reda på vad du behöver hjälp med och om jag är rätt coach för just dig. För att boka ett sådant samtal, kontakta mig här.

Walk & Talk

För att vi tänker mycket bättre när vi rör oss! Ett Walk & Talk-samtal innebär att vi tar en promenad samtidigt som vi pratar – du promenerar där du befinner dig och jag där jag befinner mig. Medan kroppen rör på sig och hjärncellerna får ordentligt med syre, tar vi tillsammans reda på vad som ska bli ditt nästa steg. Efter avslutad promenad får du en sammanfattning av samtalet via mail, tillsammans med mina idéer och rekommendationer.

Walk & Talk passar dig som står inför en specifik utmaning, där du behöver nya infallsvinklar och hjälp att se lösningar. Ett Walk & Talk-samtal är 30 minuter långt och kostar 1395 kr (exkl moms). Det går alldeles utmärkt att köpa vilket antal samtal som helst, och priset är alltid detsamma. För att boka en Walk & Talk, kontakta mig här. Kom ihåg att ange vad du skulle vilja prata om i ditt samtal.

Det jag framför allt gillar med Linnea är den sköna kombinationen av lugn, kreativitet och proffsighet. Yvonne Kjellsson

Författare & föreläsare